Sari la conținut
noua fabrica de la Idicel Padure pentru produs dulceata si zacusca

Am împlinit 10 ani de activitate! Aflați planurile noastre de extindere și rămâneți alături de noi în continuare.


Este sâmbătă după-amiază si stau în curte la Idicel, unde încă se simte mirosul de copt al vinetelor de ieri și adie un vânt de toamnă la liziera pădurii. La Idicel e cât se poate de clar că a venit toamna, cred că în curând o să facem și foc în sobă să ne încălzim, dar aș prefera să nu fie chiar atât de curând.

Astăzi vreau să vă împărtășesc o bucurie și un plan de viitor, din care voi faceți parte, pentru că ne consumați produsele și ne susțineți de la an la an.

Ieri am sărbătorit zece ani de activitate la Idicel Pădure în locul unde ne-am făcut mica fabricuță și ne-am pus pe gătit la ceaun. Această sărbătoare am ales să o serbez mai intim, noi în familie cu colegii de muncă de la Idicel și am avut șansa să mi se facă o petrecere săptămâna trecută la OTOTO în București, pentru care le sunt foarte recunoscător pentru cât de frumos s-au pregătit pentru eveniment și cu câtă bunătate au făcut totul să se întâmple frumos.

La Idicel ieri am stat la grătar, cot la cot cu doamnele care coceau vinete, iar eu lângă ele cu niște aripioare și grătare de porc. Am făcut o masă mare și s-a văzut bucuria fiecăruia de a lua masa împreună și a ne bucura că acum 10 ani s-a creat pe un loc în care creștea porumb o fabrică la care muncesc 15 oameni din sat și care prin munca lor, au grijă de familiile lor și își pot face o familie cei mai tineri dintre noi. L-am avut și pe părintele din sat care ne-a cântat un tradițional "La mulți ani" și a fost așa un moment în care le-am reamintit că fără tanti Veronica care a fost de acord să înceapă alături de mine această aventură, azi la Idicel Pădure nu era nimic.

Au trecut zece ani cu foarte multe încercări, dar afacerea aceasta este viața mea, așa că nu am decât să le depășesc și să merg mai departe, nu pot să abandonez și nici să zic că nu mai pot, viața merge înainte, la fel și afacerea cu oamenii implicați în ea. Sunt foarte multe persoane cărora să le mulțumesc, pentru sfaturi, încredere, bani, inspirație, oameni foarte buni care mi-au fost alături și cărora le port un infinit respect. Dar azi când vorbim am rămas cu familia mea în business, care îmi este alături și Eva fetița noastră crește alături de femeile de la fabrică, de borcane, de etichete și mai nou îmi dă like pe Instagram când vede o postare cu tati, care este de fapt brand-ul Răzvan Idicel.

În locul în care ne aflăm azi nu ne mai ajunge spațiul și de doi ani tot căutăm opțiuni, am cumpărat un teren foarte frumos în centrul satului unde ne-am propus să ne mutăm, dar pe urmă am zis că poate e mai ușor la Reghin, unde am avea asigurat un spațiu de producție exact așa cum ne dorim, dar până la urmă m-am gândit așa: spațiul de la Reghin e foarte frumos, super eficient și la îndemână, dar pe termen lung locul meu e la Idicel Pădure. Astăzi am doar terenul și proiectul, fără sursă de finanțare să se întâmple, dar știu că o să fac tot posibilul să îmi îndeplinesc acest vis și să găsesc o soluție să construiesc la Idicel, pe locul frumos din centrul satului. Pe lângă dragostea mea pentru acest sat, mai sunt oamenii, care sunt din sat și care au gospodăriile lor, iar dacă eu îi scot din sat să facă naveta la oraș pentru a munci, simt că îi rup de gospodăria lor și nu eu nu sunt un industriaș pentru care eficiența e totul, trebuie să țin cont de nevoile oamenilor.

Mai jos vă las poze de la cele două petreceri și în premieră proiectul cu fabrica de la Idicel Pădure și locul unde o să fie:

  

 

 

Articole mai vechi
Articole mai noi

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Coș

Coșul dvs. este momentan gol.

Continua cumparaturile